Projects | Nichols Canyon Residence

While the upper/street level of this hillside walkout came with an airy, open, LA-canyon-in-the-seventies vibe, the lower level most definitely did not. Working with light and space, and regulated by the rhythm of natural materials, we opened wide the once highly compartmentalized lower portion of the residence in keeping with its formerly better-half upstairs. A new office+theater space replaces a small, dark bedroom+bath on one sub-level, and a few steps below that, a fully transformed master bed+bath is now a precisely built–but not precious–Zen-like retreat.

los angeles ca | all images by kurt jordan photography

Thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s