Workbench | Mountain View Landscape and Re-entry

an expanded gravel driveway and staggered board-formed concrete walls create an entry sequence for this late-70’s architected hillside home while also addressing the need for more parking and privacy. a more gracious exterior stairway leads to a lower courtyard and drought-tolerant landscape that has been excavated to create more usable space outside the main dwelling | santa barbara ca

 

 

Thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s