WORKBENCH | PALISADES ELEVATED POOL AND SCREENING ROOMS

a supported deck over a steeply sloped site connects a lower level listening and screening room to an upper level farm-style pool shed in pacific palisades, ca.
(note: click images to view larger)

screening room | south and east elevations; furniture and lighting layout:

Listening Room_south elev_SMALL2

Listening Room_east elev Listening Room_furn and lighting

farm-style pool shed | interior view; north and east elevations:

Shed Interior

Shed_north and east elev

 

 

Thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s